Lasă-te descoperIT în cea de-a XVI-a ediție ITFest!

Dacă ești pasionat de IT, avem o veste bună pentru tine. ITFest se întoarce! Proiectul marca SiSC, ajuns la cea de-a XVI-a ediție, vine în fața studenților cu oportunități variate, atât de învățare, cât și de interacționare cu posibilii angajatori din domeniul informatic.

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) este cea mai longevivă organizație studențească din Academia de Studii Economice din București, având peste 27 de ani de activitate în reprezentarea studenților și în organizarea multor evenimente de interes pentru aceștia.

ITFest este un proiect cu tradiție, având la activ 15 ediții de succes, în cadrul cărora a reușit să aducă împreună studenți dornici de a urma o carieră în IT, dar și pasionați de programare și gaming. Proiectul urmărește să creeze o punte între studenți și angajatori, lucru ce este adesea dificil.

Prima etapă a proiectului este evenimentul Job Hub, care se va desfășura în data de 10 octombrie. Acesta constă într-un târg de joburi, ce va fi amplasat pe holurile Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, între orele 11:00 și 17:00. Te încurajăm să îți notezi toate incertitudinile și să adresezi cât mai multe întrebări companiilor care te atrag.

Mai mult, rezervă-ți în calendar ziua de 25 octombrie, încât te așteptăm la Workshop alături de cei de la Adobe. Aceștia își propun să îți dezvăluie tainele tehnologiei, dar și să te ajute sa construiești o punte spre un viitor de succes.

Dacă ești pasionat de programare și îți place să lucrezi în echipă, ia-ți prietenii pentru că vă așteptăm la Hackathon! Vor fi organizate două competiții, mai exact pe 21 și 28 octombrie, în care veți avea șansa de a dezvolta o aplicație pe o temă propusă de companiile partenere. Și dacă totuși încă nu ești convins, performanțele voastre vor premiate la final prin sume considerabile.

În cadrul acestei ediții a fost introdus un nou eveniment în actualitate cu cerințele pieței – Career Launch. Încât știm că interviurile și testele tehnice în domeniul IT sunt o reală provocare, prin acest eveniment vei avea șansa să susții mai multe testări oferite de companiile partenere. Evenimentul presupune două etape, candidații cu cele mai bune rezultate obținute în prima, vor avea posibilitatea participării la un interviu sau prezentare în sediile partenerilor.

ITFest este un proiect dedicat pasionaților de IT! Indiferent de ramura de interes, evenimentele noastre diversificate atrag an de an un număr impresionant de participanți și nu credem că această ediție va fi excepția. Participarea este gratuită, așadar tot ce îți rămâne de făcut este să te înscrii, accesând următorul link: https://itfest.sisc.ro/. Aici vei putea găsi mai multe informații despre fiecare eveniment în parte, regulamentul și perioada de înscriere.

Dacă ai alte curiozități sau ai nevoie de informații suplimentare, echipa ITFest îți stă la dispoziție pe site-ul https://itfest.sisc.ro/, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/itfest.sisc/, cât și pe Instagram, TikTok și LinkedIn SiSC ASE.

Lasă-te descoperIT” și anul acesta în cadrul unei noi ediții ITFest!