MTS: Apel selecție participanți în cadrul proiectului „Stil de viață sănătos”

În perioada 23 – 27 noiembrie 2020 Ministerul Tineretului și Sportului desfășoară proiectul „Stil de viață sănătos” în cadrul căruia sunt invitați să participe tinerii cu vârste cuprinse între 18 – 35 de ani.

Proiectul are ca scop informarea și conștientizarea  tinerilor cu privire la beneficiile mișcării și alimentației sănătoase, în contextul Pandemiei COVID -19, pentru dezvoltarea unui stil de viață sănătos.

Proiectul se va desfășura pe parcursul a 5 zile, sub forma unor seminarii care vor avea două componentealimentația sănătoasă și mișcarea. Informații detaliate referitoare la desfășurarea proiectului și activitățile aferente, se regasesc aici. (Descriere proiect stil de viata sanatos)

Datele referitoare la modalitatea de înscriere, criteriile de selecție și documentele necesare înscrierii se regasesc aici. (PROCEDURA DE SELECTIE STIL DE VIATA SANATOS)

Înscrierea participanților se face online prin completarea formularului de candidatură – aici. (https://docs.google.com/forms/d/1z6g8tjtHUNqLxGhDxV5yzy4fhk5dqNiBy1cu-f3ST-k/edit )

Pentru a completa ”Declaraţia de consimţământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal” accesați link-ul din pagina de anunț aici.(GDPR)

Criterii de selecție participanți:

  • Tineri cu vârsta 18 – 35 ani;
  • Să aibă statutul de angajați / liber profesioniști / elevi / studenți.

*în formularul de candidatură se va specifica clar tipul activitate desfășurată, ex: telemuncă, birou, teren, școală, universitate, altele.

Selecția candidaților se va realiza, în ordinea înscrierilor, în limita celor 100 de locuri. Vor fi înregistrați doar cei care au depus toate documentele solicitate.

Perioada de înscrieri online este 09.11.2020 –  17.11.2020.

Numărul maxim de participanți: 100

NOTĂ: activitatea se desfășoară online și nu presupune costuri de participare.

Sursa: www.mts.ro