Workshop-ul ”BeYOUtiful!” desfășurat în cadrul proiectului de tineret ”Tineri la START, comunități la RE-START!”

Workshop-ul ”BeYOUtiful!” desfășurat miercuri 4 octombrie în cadrul proiectului de tineret ”Tineri la START, comunități la RE-START!”le-a propus tinerilor să intre în aventura cunoașterii propriei persoanele și a elementelor esențiale de caracter care le determină atitudinea și posibilitățile de reușită. În cadrul workshop-ului s-au definit concepte precum: încrederea în sine, stima de sine, inteligență emoțională și imaginea de sine.

Scopul workshop-ului a fost pe de-o parte de a oferi informații tinerilor, facilitându-le accesul la cunoaștere și pe de altă parte de a-i sprijini în ceea ce privește cunoașterea personală, obținerii unei perspective realiste asupra propriei personale prin autoevaluare, identificarea calităților și defectelor care să-i conducă mai aproape de atingerea obiectivelor personale.

Astfel, tinerii au aflat că o imagine de sine cât mai realistă, mai aproape de realitate îi ajută să identifice corect aspectele de îmbunătățit la propia persoană și o stimă de sine sănătoasă le dă mai multă încredere în forțele proprii și în șansele lor de reușită, iar eforturile constante în acest sens îi va ajuta să ajungă acolo unde își doresc.

 

Workshop-ul  a fost organizat de Asociația ”Centrul de Resurse Re-Start” în cadrul proiectului ”Tineri la START, comunități la RE-START!”,  proiect de tineret finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului.