10 zile în care să regenerezi Iașul! 40.000 lei finanțare nerambursabilă

Dacă vrei să redai viață orașului, să faci din nuanțele șterse, insule de culori, de zâmbete și de frumusețe, acum ai oportunitatea să-ți pui ideea în aplicare prin Fondul TRANSGOR LOGISTIK pentru revitalizare urbană.

Fondul TRANSGOR LOGISTIK pentru revitalizare urbană este o inițiativă a S.C. Transgor Logistik S.R.L. și a Fundației Comunitare Iași, prin care ieșenii pot să regenereze orașul.

Fondul TRANSGOR LOGISTIK pentru revitalizare urbană a fost creat pentru ieșenii care pot să declanșeze schimbări pe termen lung, dar până acum, n-au găsit nici contextul, și nici resursele ca să-și pună ideile în aplicare.

Valoarea totală a fondului este de 50.000 lei, din care 40.000 lei vor fi oferiți sub formă de finanțare către inițiative din comunitate, iar 10.000 lei sunt alocaţi costurilor de management al procesului de finanțare.

Prin Fondul TRANSGOR LOGISTIK pentru revitalizare urbană pot fi finanţate proiecte care: transformă spațiile neutilizate în locuri cu impact estetic sau cu utilitate comunitară; amenajează grădini / spații verzi / parcuri; construiesc noi spații / lounge-uri urbane de relaxare și petrecere a timpului liber etc. Proiectele finanțate trebuie să vizeze spații accesibile publicului larg. Nu vor fi finanțate investiții de infrastructură la care accesul se va face pe bază de taxă sau va fi restricționat în orice fel.

Trimite ideea ta de proiect până pe 27 iunie 2016 la adresa doris.cojocariu@fundatiacomunitaraiasi.ro și ai posibilitatea să primești până la 40.000 lei finanțare nerambursabilă pentru implementare.

TRANSGOR LOGISTIK, sponsorul care pune la dispoziție sumele necesare finanțării proiectelor, oferă soluții personalizate de logistică, expediții și transport rutier pentru diferite tipuri de mărfuri, cu destinații din Europa de Est și Sud. TRANSGOR LOGISTIK investește strategic în societate pentru a spori calitatea vieții comunității.

Mai multe informații despre criteriile de eligibilitate, precum și despre modalitatea de participare se găsesc pe http://www.fundatiacomunitaraiasi.ro/fondurile/fondul-transgor-logistik/