Târgul IT&C – Joburi pentru o generație

LSAC București, Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare, organizează în luna martie cea de-a 16-a ediție a Târgului IT&C, cel mai mare târg din domeniul IT&C din România.

Scopul principal al Târgului IT&C este de a expune studenților din cadrul facultăților cu profil tehnic, precum și absolvenților acestora, oferta actuală de pe piața IT&C din România și din afară. Participanții, aflați la începutul carierei, pot intra în contact direct cu reprezentanți din domeniu, bucurându-se astfel de numeroase oportunități oferite de aceștia, precum informații despre procesele de recrutare, posibilități de angajare, stagii de practică, burse și multe altele.

Târgul IT&C reprezintă prima etapă în formarea unei selecții optime, contribuind la popularizarea companiilor în rândul studenților, precum și la oferirea unor perspective de angajare pentru aceștia.
Anul acesta, Târgul IT&C va aduce peste 70 de companii de succes din domeniul IT, atât din România, cât și din străinătate. Partenerii Premium ai acestei ediții sunt Cognizant Softvision, Deutsche Bank, Enel, Garrett Motion, Honeywell și Molex.

Evenimentul are loc în zilele de 11 – 12 martie 2023, la Palatul Parlamentului. Pentru mai multe detalii privind toate companiile participante sau alte informații suplimentare, accesați site-ul targ.lsacbucuresti.ro, pagina de Facebook Târgul IT&C, pagina de Instagram targ.lsacbucuresti.ro sau pagina de LinkedIn Târgul IT&C.