SOS Satele Copiilor România selectează formator!

SOS Satele Copiilor România caută formator în vederea pregătirii şi susţinerii a două serii de training, de către 2 zile fiecare, cu participarea si implicarea activa din partea Consilierilor de tineret si cateva dintre mamelor sociale (respectiv 6) din cele 3 Programe SOS Satele Copiilor Romania.

În perioada 31 Octombrie – 30 Noiembrie 2016 vor fi organizate 2 serii de formare continuă, într-o sala din incinta Satului SOS Bucuresti (Calea Floreasca, nr. 165, sector 1), cu participarea in prima serie a unui numar de 11 colegi (Mame sociale si Consilieri de tineret) si 12 in cea de a 2-a serie, colegi care lucrează cu copiii si tinerii din SOS Satele Copiilor România. Acestea reprezintă cele 3 locaţii în care organizatia noastra isi desfasoara activitatea:

 • Bucureşti (9 Consilieri de tineri, 1 Coordonator Comunitate Tineri, 2 mame sociale),
 • Cisnădie – jud. Sibiu (2 Lucratori de tineret, 2 mame sociale),
 • Hemeiuş – jud. Bacău (4 Consilieri de tineri, 1 Coordonator Comunitate Tineri, 2 mame sociale).

Calificări necesare 

 • experienţă practică dovedită în domeniul serviciilor sociale/al protecţiei drepturilor copilului;
 • experienţă de minimum 2 ani în organizarea si livrarea de cursuri cu tematici similare în cadrul unor seminarii, ateliere, workshop-uri atat in randul diferitilor profesionisti care lucreaza in servicii sociale, cat si in randul parintilor
 • excelente abilităţi de facilitare şi relaţionare interpersonală cu categorii diferite de angajati din sistemul de protecţie a copilului (psihologi, asistenti sociali, educatori, asistenţi maternali, psihopedagogi)
 • certificare ANC ca formator
 • eventual istoric de colaborare cu alte organizatii non guvernamentale

Documente necesare

 • CV care să detalieze capacitatea şi experienţa formatorului pentru îndeplinirea obiectivelor termenilor de referinţă;
 • fotocopie a certificatului de înregistrare fiscal pentru candidaţii care sunt persoane fizice autorizate, respectiv societăţi comerciale;
 • oferta semnată şi ştampilată (aceasta va conţine metodologia de lucru propusă, un draft al agendei şi solicitarea financiară, exprimată în RON fără TVA). Oferta se va întocmi în limba română şi va fi valabilă cel puţin 45 zile de la data depunerii. În cazul în care va fi declarată câştigătoare, această ofertă va deveni anexă la contractul ce va fi încheiat în cadrul perioadei de valabilitate sus-menţionate.

 Data limită

Cei interesati sunt rugaţi să transmită până la data limită de 16 Septembrie 2016, ora 18:00 documentele menţionate la punctul 6. Acestea pot fi transmise în format electronic pe adresele de email tania.duduta@sos-satelecopiilor.ro si florina.balint@sos-satelecopiilor.ro sau pot fi trimise pe adresa:

 Asociaţia SOS Satele Copiilor România, Calea Floreasca nr. 165, sector 1, Bucureşti, cod poştal 014459, Tel/fax: 021-668 00 90 / 021 – 668.00 72.

Detalii pe www.sos-satelecopiilor.ro

Pentru informatii suplimentare privind termenii de referinţă, vă rugăm să ne contactaţi la telefon 021-668.00.88 sau e-mail: tania.duduta@sos-satelecopiilor.ro si florina.balint@sos-satelecopiilor.ro, persoana de contact Tania Durlă, Manager Resurse Umane.

Sursa: www.sos-satelecopiilor.ro