Codecamp se întoarce pe 2 noiembrie, în Cluj-Napoca, la Cluj Innovation Park

Pe 2 noiembrie, la Cluj-Napoca, va avea loc o nouă ediție a Codecamp, cea mai longevivă conferință IT din România. Aceasta va reuni cei mai de seamă speakeri din domeniul tehnologiei, care vor explora subiecte de mare interes pentru industria IT. Agenda evenimentului va include discuții despre neglijența tehnică în comparație cu datoria tehnică, intersecția arhitecturii cu implementarea sau construirea arhitecturii evolutive.

La Codecamp_Cluj-Napoca, vor fi prezenți profesioniști de renume la nivel global în dezvoltarea software, precum Mark Richards, fondatorul DeveloperToArchitect.com, și autor a numeroase cărți tehnice, inclusiv „Software Architecture: The Hard Parts”, Venkat Subramaniam, fondator al Agile Developer, Inc. și autor al cărții premiate „Practices of an Agile Developer”, precum și Neal Ford, speaker apreciat la nivel internațional, care a vorbit la peste 300 de conferințe din întreaga lume, susținând peste 2000 de prezentări si autorul mai multor cărți, cea mai recentă “Software Architecture: The Hard Parts: Modern Trade-Off Analyses for Distributed Architectures”.

În cadrul zonei Expo a conferinței, participanții vor avea ocazia să descopere mai multe despre companiile IT de prestigiu din România, precum MassMutual, Nagarro, OpenText, Siemens si Orange Services. De asemenea, vor avea parte de o experiență unică în care vor interacționa cu personalități care au contribuit semnificativ la dezvoltarea industriei software, toate într-un cadru relaxa, putând savura mâncăruri din bucătăria internațională, experimentând activități inedite oferite de parteneri și bucurându-se de o cafea de specialitate de la Nespresso.

În cadrul evenimentului Codecamp_Cluj-Napoca, în zilele precedente conferinței (31.10 – 01.11), vor fi organizate patru Masterclass-uri dedicate celor care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele. Acestea constau în workshop-uri practice, susținute de traineri de elită, care vor oferi îndrumare participanților pe parcursul celor doua zile:

Software Architecture: The Hard Parts, cu Mark Richards si Neal Ford;

Certified Scrum Product Owner (Scrum Alliance), cu James Coplien

Refactoring to Immutability, cu Kevlin Henney;

Software Design in Practice: Creating Lightweight Design, cu Venkat Subramaniam.


Biletele atât pentru Codecamp_Cluj-Napoca cât și pentru Masterclass-uri pot fi achiziționate de pe site-ul codecamp.ro sau contactând echipa la adresa de e-mail team@codecamp.ro.

Codecamp este una dintre conferințele de tehnologie de tradiție din România, organizând din 2008 până în prezent peste 90 de evenimente în orașe precum București, Iași, Timișoara sau Cluj-Napoca. De-a lungul anilor, în jurul conferințelor Codecamp s-a format o adevărată comunitate, din care fac parte zeci de mii de specialiști IT din toate domeniile, companii de renume, start-up-uri și experți pe plan internațional.

În videoul de mai jos poți vedea cum a arătat ediția din 2022 a Codecamp_Cluj-Napoca:

https://www.youtube.com/watch?v=HN7pl8paSas