Bun venit pe strada Comunicarii!

PRIME Romania, prima asociatie studenteasca de Relatii Publice si Comunicare din tara, va invita la lansarea numarului 12 a revistei PR Forward cu titlul „Comunicarea este cheia”. Experienta PRIME inseamna comunicare strategica, o echipa unita si 23 ani de evenimente pentru studentii pasionati de Comunicare. Evenimentul va avea loc luni, 16 martie, ora 18:00, la Commons Unirii (Strada Halelor 5), iar intrarea este gratuita.      

                Printre speakerii invitati la eveniment se numara Mihaela Tudor (fondatoare Tudor Communication), Sebastian Cotofana, vlogger (Politia Muzicii, Omul Strazii etc.) si Cristian Simonca, cunoscut drept Otrava (Blogu lu’ Otrava). Acestia vor vorbi despre proiectele personale, behind the scenes ale agentiilor de PR, bloguri sau evenimente consacrate. Si daca tot vorbim despre evenimente, Larisa Balan vine sa povesteasca despre experienta ei profesionala de la Neversea si UNTOLD, unde este Community Manager. Din lumea culturii ne vor dezvalui toate tainele Iuliana Balan, PR la Muzeul Taranului Roman, si Radu Constantin, vlogger, actor si creator al serialului „Scoala Invers“. Pe tot parcursul evenimentului, participantii au la dispozitie doua sesiuni de Q&A pentru a-si exprima curiozitatile sau pentru a acumula tips & tricks.

                Revista PR Forward inglobeaza evenimente, campanii, oameni si idei de impact ale ultimului an intr-o poveste atragatoare pentru studenti si pasionatii de Comunicare. Conceptul editiei din 2020, „Strada Comunicarii, Nr. 12”, reprezinta o casa primitoare cu o atmosfera prietenoasa, unde sunt asteptati toti cei interesati sa descopere acest domeniu plin de creativitate. Participantii sunt invitati sa incerce fiecare usa pe care le-am pus-o la dispozitie si sa intre in discutie cu invitatii nostri pentru a-si consolida un inceput promitator in cariera.

            Cum te inscrii?

Participarea la evenimentul de lansare a revistei PR Forward 12 se face prin completarea formularului , pana la data de 15 martie 2020, ora 21:00.

           De ce la Commons Unirii?

 Pentru ca sunt spatii de lucru atent proiectate pentru a facilita flow-ul de creativitate, productivitate si colaborare. Oricat de mare ar fi o echipa, Commons pune la dispozitia clientilor toate beneficiile de a lucra fara micile inconveniente ce pot intrerupe fluxul de lucru. In fiecare locatie Commons sunt oferite dulapioare, imprimante, WI-FI, cafea si multe altele. Fie ca e vorba de un start-up, de freelancing, antreprenoriat sau intalniri ale companiei, toate afacerile pot gasi aici un mediu ideal dezvoltarii lor sanatoase.

Pentru mai multe informatii despre eveniment, vizitati site-ul PRIME Romania si pagina de Facebook.

Sponsori: Tipomedia, Commons, Patiseria Tineretului, Aqua Carpatica, Samburesti, Luviane, Publica, Ruvix, Leonidas, Calimara cu povesti, American Experience.

Parteneri Media: UTV, ProFM, IQads, IQool, PRwave, Iubesc Studentia, GoingOut, Stiri ONG, Advertising 4U, vinsieu.ro, inOras.ro, Live PR, Re-start.ro, ProBucuresti, Bucharest-Guide.ro.