Bibliotecă virtuală gratuită realizată de studenții Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași


Studenții reprezentanți
din cadrul celor 15 facultăți ai Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași au realizat o mică bibliotecă online pentru toți cei dornici de a se dezvolta personal, în această perioadă dificilă, în care cel mai bine pentru toți este să rămânem alături de cei dragi, acasă, în compania unei cărți bune.
        În Senatul Universităţii, organismul de conducere cel mai amplu, un sfert din numărul membrilor este format din reprezentanţii studenţilor, la fel ca la facultăţi. Aşadar, hotărârile la nivel de Universitate nu se iau fără a lua în calcul şi interesele studenților, comunicate conducerii Universităţii prin reprezentanţii studenților.
       Inițiativa a venit în satisfacerea unei nevoi a studenților, care în acest context, sunt nevoiți să rămână acasă. Biblioteca virtuală creată de studenți conține opere și lucrări din peste 20 de domenii diferite, de la business și economie până la numerologie și inteligență emoțională. Aceasta s-a bazat pe colecțiile proprii ale studenților reprezentanți dar și pe „donațiile” fondului de carte din partea studenților, ale mediului academic și privat din Iași.


Biblioteca este actualizată în fiecare zi, iar cine dorește să ajute la completarea acestei biblioteci, este invitat să trimită un mail către studentiuaic@gmail.com cu cărțile în format .pdf. 


De asemenea, oricine poate descărca titlurile în mod GRATUIT accesând următorul link: Biblioteca virtuală a studenților reprezentanți UAIC