Apel de colaborare: Către organizațiile neguvernamentale și asociațiile din Sectorul 6, București

Cartier Hub și Asociația Consultanților și Experților în Economie Socială România (ACE-ES România) lansează un apel de colaborare, către ONG-urile și grupurile informale din Sectorul 6, în București, pentru a identifica împreună oportunitățile de parteneriat, pentru dezvoltarea comunității/comunităților locale.

Cartier Hub este primul spațiu de coworking, cursuri și evenimente din România, inaugurat de un centru comercial privat. Proiectul are o componentă, atât comunitară, cât și una antreprenorială, menită să susțină întreaga activitate a hub-ului. Astfel, orice colaborare cu Cartier Hub ajută la dezvoltarea comunităților din cartier și din Sectorul 6. Spațiul de 300 de metri pătrați al hub-ului se împarte între un lobby cu o bibliotecă, două săli de întâlniri, spațiul de lucru colaborativ și sala de conferințe. Este locul ideal pentru a organiza o conferință, un workshop sau un training într-un context original.

Credem în comunități auto-susținute de oameni creativi și implicați în viața orașului și a cartierului.

ACE-ES Romania lucrează încă din 2011 cu organizații neguvernamentale, pentru a identifica resurse, capabilități, parteneriate, de care acestea au nevoie, pentru a crea impactul propus în comunitate și în societate și pentru a promova beneficiile economiei sociale și ale antreprenoriatului social.

Ajutăm organizațiile în articularea scopurilor/obiectivelor/activităților, în dezvoltarea strategiilor programatice și de fundraising (inclusiv scriere de proiecte), în întărirea capacității instituționale pe termen lung, în a acționa în folosul grupurilor și comunităților dezavantajate.

Primul pas, pentru a ne cunoaște și a lucra împreună, este acela de a vă înscrie, prin formular Google, în baza de date Cartier Hub, pentru a putea fi contactați. Cel de-al doilea pas este organizarea unei întâlniri cu reprezentanții voștri, pentru discuții pe subiecte comune și posibil, realizarea unui plan de acțiune pe termen scurt și lung, pentru dezvoltarea sectorului civic, și a economiei sociale în Sectorul 6 din București.

Organizațiile și grupurile interesate se pot înscrie completând acest formular: https://forms.gle/XnaQNwQy2WkFk9P1A

până la data de 20 septembrie 2019.

 

Mai multe informatii pe  www.ace-economiesociala.ro.

Sursa: www.ace-economiesociala.ro