Codecamp se întoarce pe 26 octombrie, în Iași, la Agora Center

Pe 26 octombrie, la Iași, va avea loc o nouă ediție a Codecamp, cea mai longevivă conferință IT din România. Aceasta va reuni cei mai de seamă speakeri din domeniul tehnologiei, care vor explora subiecte de mare interes pentru industria IT. Agenda evenimentului va include discuții despre provocările aduse de complexitatea sistemelor software, metode moderne în dezvoltarea de microservicii și procesul de construire a unui asistent de căutare conectat la internet.

La Codecamp_Iași, vor fi prezenți profesioniști de renume la nivel global în dezvoltarea software, precum Mark Richards, fondatorul DeveloperToArchitect.com, și autor a numeroase cărți tehnice, inclusiv „Software Architecture: The Hard Parts”, Venkat Subramaniam, fondator al Agile Developer, Inc. și autor al cărții premiate „Practices of an Agile Developer”, precum și Dylan Beattie, Microsoft MVP și unul dintre cei mai carismatici speakeri care au urcat pe scena Codecamp.

În cadrul zonei Expo a conferinței, participanții vor avea ocazia să descopere mai multe despre companiile IT de prestigiu din România, precum Tremend, Booking Holdings, UniCredit, MassMutual, Amazon, Visma, Levi9, Fortech, Expert Network, Cognizant, Accesa, StreamUnlimited, Createq și HCLTech. De asemenea, vor avea parte de o experiență unică în care vor interacționa cu personalități care au contribuit semnificativ la dezvoltarea industriei software, toate într-o atmosferă relaxată. În zona de food-trucks, vor putea savura mâncăruri din bucătăria internațională, vor experimenta activități inedite oferite de parteneri, se vor putea delecta cu cocktailuri sau se vor bucura de o cafea de specialitate de la Nespresso.

În cadrul evenimentului Codecamp_Iași, în zilele adiacente conferinței (24-25 octombrie și 27 octombrie), vor fi organizate trei Masterclass-uri dedicate celor care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele. Acestea constau în workshop-uri practice, susținute de traineri de elită, care vor oferi îndrumare participanților pe parcursul celor trei zile:
Fundamentals of Software Architecture, cu Mark Richards
Distributed Systems with C# and .NET, cu Dylan Beattie
Towards a Better Code Quality: Ways to Improve, cu Venkat Subramaniam.


Biletele atât pentru Codecamp_Iasi cât și pentru Masterclass-uri pot fi achiziționate de pe site-ul codecamp.ro sau contactând echipa la adresa de e-mail team@codecamp.ro.

Codecamp este una dintre conferințele de tehnologie de tradiție din România, organizând din 2008 până în prezent peste 90 de evenimente în orașe precum București, Iași, Timișoara sau Cluj-Napoca. De-a lungul anilor, în jurul conferințelor Codecamp s-a format o adevărată comunitate, din care fac parte zeci de mii de specialiști IT din toate domeniile, companii de renume, start-up-uri și experți pe plan internațional.