IT Marathon, 2018

LSAC organizează concursul IT Marathon în perioada 20 Aprilie – 29 Aprilie.
Concursul include un număr de 6 secţiuni: Web Development, Desktop Applications, Mobile Apps, Design, D.I.Y. (Do IT Yourself), Junior Dev, categorii ce testează creativitatea, originalitatea, capacitatea de a se descurca în timp limită, dar şi complexitatea gândirii.
La acestea pot participa atât elevii de liceu, cât şi studenţii, mai puţin la secţiunea Junior Dev unde participanţii vor fi doar liceenii.
Menţionăm faptul că premiul I la categoria Junior include şi dreptul căştigătorului de a se înscrie la Facultatea de Automatică şi Calculatoare, fără a fi nevoit să susţină un examen de admitere.
De asemenea, participanţii din afara municipiului Iaşi vor primi cazare, iar tuturor li se va oferi o masă de prânz şi multă apă pentru a se menţine hidrataţi pe toată durata concursului.
Înscrierile pentru IT Marathon au loc în perioada 05 martie – 18 aprilie, făcându-se la adresa: http://itmarathon.lsaciasi.ro/inscrieri.php .
Pentru informaţii suplimentare, aveţi posibilitatea de accesa site-ul concursului nostru: http://itmarathon.lsaciasi.ro sau să ne contactaţi pe e-mail sau telefon (datele de contact din secţiunea contact).