de IT - un nou eveniment marca EESTEC LC Bucharest, 7-11 mai 2018

Unul dintre cele mai căutate job-uri din domeniul IT în momentul actual este acela de Web Developer. Cum să ajungi unul dintre oamenii care fac cei mai mulți bani? E simplu! Începutul ți-l dăm noi!

de<code> IT este la cea de-a doua ediție și este un eveniment special creat pentru studenții care doresc să activeze în acest domeniu, dar nu au cunoștințele necesare.

Ce vei învăța?

Cum se proiectează în mod organizat o aplicație Web, cum se dezvoltă o astfel de aplicație în echipa, dar, bineînțeles, și cum se implementează.

Cum?

Cu ajutorul mentorilor noștri care vor fi alături mereu, pregătiți să răspundă la orice întrebare și să ajute să vă dezvoltați skill-urile de programare.

 

Pe lângă lucrurile pe cale le veți învăța, experiența voastră va fi una internațională, deoarece vor fi și participanți din alte țări! Așa că vei putea învăța și despre cultura altor popoare.

 

Acest eveniment marca EESTEC LC Bucharest se va desfășura în data de 7-11 mai 2018 în Universitatea Politehnica din București.

 

Încă mai stai pe gânduri? Înscrie-te până pe 29 aprilie pe www.eestec.ro/decode/registration si nu rata cea mai frumoasă experiență studențească!