Înscrieri pentru Tbilisi International Voice Competition “Opera Crown”

Cea de a doua ediție a Tbilisi International Voice Competition “Opera Crown” se va desfășura în perioada 5-10 mai 2020, în Tbilisi, Georgia.

Concursul se adresează artiștilor cu vârsta cuprinsă între 21 și 30 de ani, în cazul femeilor, și 22-32 de ani în cazul bărbaților.

Înscrierea în competiție este gratuită și se face prin completarea și transmiterea formularului de înscriere și a celorlalte materiale prezentate în Regulamentul concursului la adresa de email operacrowntbilisi@gmail.com.

Termenul limită pentru înscriere este 1 aprilie 2020.

Premiile oferite câștigătorilor concursului sunt:

  • Premiul I – 15.OOO USD
  • Premiul II – 10.OOO USD
  • Premiul III – 7.OOO USD

De asemenea, Teatrul Național de Operă și Balet din Tbilisi oferă 2.000 USD sub forma unui contract pentru o reprezentație artistică.

Informații suplimentare, Regulamentul de concurs și Formularul de înscriere sunt disponibile pe www.cultura.ro.

*În cazul participării artiștilor din România la concurs, vă rugăm să transmiteți un mail de informare către Ministerul Culturii la adresa driae@cultura.ro.

Tbilisi International Voice Competition “Opera Crown” are loc o dată la doi ani și urmărește descoperirea și promovarea tinerilor cântăreți talentați, oferindu-le posibilitatea de a fi auziți de un juriu format din profesioniști – directori de casting și directori artistici de la cele mai renumite opere din lume.

Sursa: www.cultura.ro