De ce să particip la JobShop®?

Ești student sau absolvent şi te gândeşti serios la un job dar nu știi de unde să începi? În articolul ce urmează îți vom prezenta principalele motive pentru care JobShop® reprezintă un prim pas important în găsirea locului de muncă visat.

De ce JobShop®?

Cu 17 ani de experiență în dezvoltarea studenților, BEST Iași organizează Evenimentul Național de Carieră, puntea de legătură dintre viitorii sau actualii absolvenți de profil tehnic și unele dintre cele mai apreciate companii din România. Într-un cadru nonformal și relaxant, pe parcursul celor două Zile de Stand (20 și 21 martie) poți afla de oportunitățile de angajare și de internship-urile disponibile direct de la reprezentanții companiilor. Ai curiozități în legătură cu viitorul job? Răspunsurile vor veni direct de la sursă, trebuie doar să întrebi. Ne vedem la Chimie?

Ce iți oferă evenimentul nostru?

Teoria este importantă însă practica definitivează cunoștințele dobândite. JobShop® vine cu sesiuni de training tehnice și de dezvoltare personală specializate, concursuri atractive și workshopuri interactive care iți vor dezvolta abilitățile de comunicare și prezentare în cazul unui interviu. Ai emoții numai când te gândești la interviu? Cine nu are? Însă în cadrul workshop-urilor vom învăța împreună diferite metode prin care putem combate aceste emoții copleșitoare. Una din metode constă în simularea unui interviu care te va familiariza cu procesul recrutării angajaților. De asemenea, vom afla cum putem creea un CV cât mai atractiv cu Tips&Triks-uri direct de la angajatori.

„Uşa către progresul personal se deschide numai dinăuntru.” ( Burke Hedges ). Deschide și tu ușa spre oportunitățile de dezvoltare în carieră și vei vedea lumea în cu totul o altă perspectivă. Evenimentul nostru își dorește să fie un facilitator important în drumul tău spre dezvoltare personală și succes. Oferă-ți o șansă la o carieră de vis!

Te așteptăm pe 20 și 21 martie, la Facultatea de Ingineri Chimică și Protecția Mediului ”Cristofor Simionescu” pentru a participa la Zilele de Stand și a afla de la companiile participante ce oportunități îți pun la dispoziție!

Hai şi tu alături de noi în lumea companiilor şi aplică pe iasi.jobshop.ro pentru a participa la workshop-urile tehnice susținute de acestea!