Cursuri gratuite de antreprenoriat in Regiunea Sud Est organizate in cadrul proiectului Start UP Smart 2.0

Structural Consulting Group – fonduri-structurale.ro organizeaza cursuri gratuite de antreprenoriat in Regiunea Sud Est, in cadrul proiectului Start UP Smart 2.0. Dupa absolvirea cursurilor, participantii au posibilitatea sa obtina finantare de aprox. 33.000 euro pentru ideile lor de afaceri.

Despre cursurile de antreprenoriat

Programul de formare este interactiv si este gandit astfel incat sa ajute participantii sa isi dezvolte abilitatile de structurare a planului de afaceri pe toate componentele principale ale acestuia si vor fi sustinute de formatori cu experienta in domeniul antreprenoriatului.

Cursul abordeaza teme precum: 
– antreprenoriat și planificarea afacerii;
– management financiar;
– marketing;
– managementul resurselor umane și elemente de comunicare + Finanțarea afacerii;
– priorități orizontale, teme secundare.

La finalul cursului absolventii vor primi certificate recunoscute de Ministerul Muncii, Familie si Justitiei Sociale, Ministerul Educatiei Nationale si Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Detalii logistice:
Cursul este gratuit. Se asigura gratuit: cazarea in regim double (2 persoane/camera), mesele (pranz si cina), pauzele de cafea si se deconteaza cheltuielile de transport pentru participarea la curs.

Perioada si locatie:
– 2-7 iulie 2018 – Complex Turistic Magura, Judetul Buzau

Conditii de indeplinit
Cursurile se adreseaza persoanelor care:
* au domiciliul sau resedinta (viza de flotant) intr-unul din judetele regiunii Sud-Est (Galați, Brăila, Constanta, Tulcea, Vrancea și Buzău);
* au intentia de a deveni antreprenor in aceasta regiune (proiectul vizeaza doar pornirea de afaceri noi in domenii non-agricole in mediul urban);
* au minimum 8 clase absolvite;
* fac parte din categoriile: somer, persoana inactiva sau angajat (inclusiv activitati independente);
* nu au mai beneficiat de masuri similare cofinantate din fonduri publice nerambursabile (de cursuri de competente antreprenoriale asigurate din fonduri nerambursabile).

Inscriere
Inscrierea se face aici: www.startupsmart.ro/inscrie-te/

Detalii despre proiect:
Despre proiectul Start UP Smart 2.0
Este un proiect finantat din fonduri europene prin care incurajam antreprenoriatul si infiintarea de start-up-uri in regiunea Sud-Est.

In cadrul proiectului organizam cursuri gratuite de antreprenoriat pentru persoanele interesate din regiunea Sud-Est, iar in toamna acestui an va fi organizat un concurs de planuri de afaceri in cadrul caruia vor fi selectati 42 de antreprenori care vor primi finantare pentru afacerile propuse in valoare de 148.600 lei (aproximativ 33.000 €) si, in acelasi timp, vor beneficia si de activitati complementare precum:
– stagii de practica in companii cu acelasi domeniu de activitate;
– sprijin pentru infiintarea afacerii;
– consiliere si mentorat, inclusiv în cadrul a doua Scoli de Afaceri;
– sprijin si monitorizare in vederea implementarii planului de afaceri si utilizarii in conditii optime a finantarii nerambursabile obtinute.

Web: http://www.startupsmart.ro/