Apel lansat de MTS în vederea selectării observatorilor pentru Programului Delegat de Tineret la Națiunile Unite 2018 – 2019

În perioada 21 – 22 august 2018, Ministerul Tineretului și Sportului, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe, organizează etapele de interviu și dezbatere finală pentru selecția celor doi delegați de tineret din cadrul Programului Delegat de Tineret la Națiunile Unite 2018 – 2019.

Pentru a asigura un proces transparent și echidistant, Ministerul Tineretului și Sportului lansează prezentul apel în vederea selectării observatorilor care vor asista la desfășurarea concursului.

Intenţia de participare se va transmite până duminică, 19 august 2018 la ora 18:00, pe adresa de e-mail international@mts.ro şi va cuprinde numele participantului şi organizaţia din care face parte.

Ministerul Tineretului şi Sportului nu decontează cheltuieli de transport şi nu asigură mesele observatorilor care doresc să asiste la sesiunile evenimentului.

Calitatea de observator nu implică dreptul de notare și evaluare a candidaților.

Locurile sunt limitate și, dacă este cazul, se va avea în vedere o reprezentare echilibrată a tuturor organizațiilor care doresc să participe. Pe această cale, încurajăm fiecare organizaţie să participe cu un singur reprezentant.

Numele observatorilor selectaţi vor fi publicate pe site-ul oficial al Ministerului Tineretului şi Sportului în cursul zilei de luni, 20 august 2018, împreună cu detaliile desfășurării.

Sursa:  www.mts.ro