Tu ai ADN de inginer?

Odată cu toamna, un nou an universitar bate la ușă. Un nou an vine cu noi materii, noi profesori, dar și cu forțe proaspete.

Toate materiile pe care le studiezi au rolul de a te pregăti cât mai bine pentru profesia de inginer și pentru specialitatea ta. Pregătirea individuală este foarte importantă în acești ani de facultate.

Dar un inginer nu poate lucra singur. El permanent are nevoie de o echipă unită, stabilă și dornică de dezvoltare. La facultate e posibil să nu ai cei mai grozavi colegi de laboratoare. Acest lucru nu trebuie să te demotiveze, totuși. În schimb, noi vrem să te încurajăm să te dezvolți și să îți pui la încercare abilitățile tehnice.

BEST Iași te invită la competiția inginerească EBEC Challenge. Aceasta are trei secțiuni la care poți participa: Show&Tell, Case Study și Team Design.

La Show&Tell, tu și prietenii tăi ingenioși le puteți arăta profesorilor, colegilor și unor reprezentanți de la companii de top din Iași roadele muncii voastre, proiectele la care ați muncit din greu și care nu au primit încă aprecierile pe care le merită. Te așteptăm să afli mai multe de pe site-ul nostru, iar pe 24 noiembrie, ora 16 să vii să ne impresionezi .

Un inginer are o gândire analitică și observă lumea din jurul său. Înainte să rezolvi o problemă, trebuie să o discuți cu echipa ta, nu? Dacă îți dorești să-ți dezvolți abilitățile inginerești și nu știi de unde să începi, Case Study este locul potrivit. Vino împreună cu echipa ta ca să vă testați abilitățile de management și gestionare a problemelor.

Team Design îți oferă șansa de a aplica ceea ce ai învățat pe parcursul studenției tale. Scopul este ca tu și echipa ta să construiți un prototip fiabil și care să se încadreze în anumite criterii.

Cu toții știm că poți face față acestei provocări. Vino și arată-ne că ai ADN de inginer! Dacă ești curios, intră pe www.ebec-challenge.BESTis.ro și aplică! Grăbește-te, totuși; mai ai timp până pe 17 noiembrie. Ce mai aștepți?