Sesiuni informare START-UP NATION ROMANIA

În perspectiva lansării Programului «Start-Up Nation Romania», Biroul RO HUB şi Cooperaţie din cadrul Direcţiei de Antreprenoriat şi Programe pentru IMM (Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat), organizează, în perioada următoare, o serie de sesiuni de informare pentru cei interesaţi, conform calendarului de mai jos:

– 31 mai 2017 – între orele 10:00 – 13:00

– 6 iunie 2017 – între orele 13:00 – 16:00

– 8 iunie 2017 – între orele 13:00 – 16:00

Echipa noastră va prezenta Programul «Start-Up Nation Romania» ce va fi implementat de către direcţia de specialitate a ministerului, împreună cu cele 8 oficii teritoriale pentru IMM-uri şi cooperaţie, va oferi informaţii detaliate despre condiţiile de eligibilitate şi va îndruma potenţialii beneficiari cu privire la modalitatea de înscriere în acest program şi de accesare a fondurilor alocate pentru finanţarea firmelor eligibile.

IMPORTANT: Având în vedere capacitatea limitată a sălii, cei interesaţi trebuie să opteze pentru participarea doar la una dintre cele 3 sesiuni şi să trimită un e-mail de înscriere la romania_hub@imm.gov.ro cu datele de contact şi opţiunea de participare într-una dintre zilele menţionate. În funcţie de numărul de înscrişi, echipa Romania HUB va transmite un e-mail de confirmare a înscrierii pentru ziua solicitată sau un mesaj privind redistribuirea la următoarele sesiuni, în cazul în care, în urma înscrierilor, s-a atins capacitatea maximă a sălii. Adresăm rugămintea de a fi respectată data sesiunii pentru care cei interesaţi au primit confirmarea de înscriere!

Nu se percep taxe de participare!

Tematica va fi aceeaşi la fiecare sesiune! Toate cele 3 sesiuni de informare vor avea loc la sediul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat din Calea Victoriei nr. 152, etaj 1, sala 112, sector 1, Bucureşti.

Recomandăm consultarea, în prealabil, a procedurii de implementare a programului afişată pe site-ul nostru (http://www.aippimm.ro/articol/programe/start-up-nation-2017/start-up-nation-2017/) pentru a putea participa interactiv la sesiunile noastre de informare.

Urmăriţi-ne atât pe site-ul www.aippimm.ro, cât şi pe pagina de Facebook Romania HUB (www.facebook.com/romaniahub) pentru a afla cele mai recente informaţii referitoare la oportunităţile actuale şi viitoare de finanţare sau de sprijinire a întreprinzătorilor.

Sursa:  www.aippimm.ro