Sense Internaţional România caută Responsabil fundraising și comunicare

Sense Internaţional România căută coleg/ă care să se alăture cu entuziasm unei echipe mici și dedicate în sprijinirea persoanelor cu surdocecitate.

Imaginează-ți viața fără a percepe lumina și sunetele. Așa este viața persoanelor cu surdocecitate, o viață dincolo de simțuri. Misiunea noastră este să ne asigurăm, prin proiectele noastre, că persoanele cu surdocecitate au acces la consiliere, oportunități și sprijin, devenind membri activi ai societății.

Care va fi rolul tău?
Vei fi responsabil cu strângerea de fonduri pentru programele organizației, precum și cu comunicarea rezultatelor noastre în mediul online și offline, prin publicații și prezentări.

Ce pregătire ar trebui să ai?
Studii în domeniul marketing, comunicare și relații publice ori alt domeniu relevant.

Ce altceva este important?

Experiența relevantă în domeniu cel puțin 1 an, deschidere spre învățare și dorința de a cunoaște mediul ONG, legislația din domeniul strângerii de fonduri, campanii de strângere de fonduri
Empatie pentru grupurile vulnerabile și dorinta de dezvoltare continuă.
Cunoașterea fluenta a limbii române scrise și vorbite, precum si o foarte bună cunoaștere a limbii engleze, având în vedere colaborarea noastră cu organizații internaționale și parteneri externi.

Ce nu știi încă?
Poți învăța, iar atitudinea: POT FACE! e absolut necesară alături de noi.

Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, așteptăm până în data de 28 septembrie, CV-ul tău însoțit de o scrisoare de intenție, de preferat în limba engleză la adresa rantonie@senseint.org.ro, persoana de contact Ramona Antonie.

Pentru informații suplimentare legate de postul vacant poți /solicita descărca Fișa postului de pe www.surdocitate.ro.

Îți mulțumim pentru interes, cu toate acestea doar candidații selectați vor fi invitați la interviu.

Sursa:  www.surdocitate.ro