Seminar online RO-CULTURA dedicat apelului Sprijinirea inițiativelor culturale despre minoritatea romă

Având în vedere apelul Sprijinirea inițiativelor culturale despre minoritatea romă, deschis în perioada 19 iulie 2021 – 20 septembrie 2021, Unitatea de Management a Proiectului din cadrul Ministerului Culturii, în calitate de Operator al Programului RO-CULTURA, finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021, organizează joi, 2 septembrie 2021, începând cu ora 11:00, un seminar online dedicat entităților interesate să pregătească o cerere de finanțare.

Seminarul este dedicat exclusiv potențialilor solicitanți (entități culturale din România) și se va desfășura pe platforma Zoom.

Pentru înscriere, toți cei interesați vor completa și transmite Formularul de înregistrare până marți, 31 august 2021, ora 16:00.

Foarte important! Participanții vor fi selectați în ordinea crescătoare a datei de transmitere a Formularului de înregistrare (conform centralizării generate de Google Forms), în limita a maximum 85 de participanți. În acest sens, recomandăm înscrierea unui singur reprezentant din partea fiecărei entități, astfel încât să putem facilita accesul cât mai multor organizații interesate.

Pentru a optimiza desfășurarea seminarului se recomandă ca toți cei interesați de participarea la seminar să:

  • consulte în detaliu Ghidul solicitantului și anexele aferente;
  • transmită, prin Formularul de înregistrare, eventuale întrebări PUNCTUALE (referitoare la aspecte neclare legate de condițiile apelului de finanțare) la care ați dori să primiți răspuns în cadrul seminarului online;
  • creeze cont în cadrul EMSC pentru a se familiariza cu structura și cerințele cererii de finanțare. În acest sens, trebuie să aveți în vedere necesitatea deținerii unui certificat digital!

Cei înscriși în limita locurilor disponibile vor primi un email de confirmare, precum și structura seminarului și condițiile de participare.  

Sursa: www.cultura.ro