Se caută Director Executiv

Suntem în căutarea unui Director Executiv ambițios. În acest rol de top management, te vei bucura de foarte multă autonomie și independență față de Consiliul Director, vei avea șansa de a construi organizația Joc Responsabil pe măsura priceperii și a competențelor tale, vei beneficia de resursele financiare necesare pe termen lung și vei avea libertatea de a-ți alcătui propria-ți echipă performantă alături de care să produci valoare fie direct, prin programe operaționale, fie indirect, prin programe de finanțare. Ne-am dori ca viitorul nostru director executiv să conducă organizația mai degrabă ca pe un business decât o organizație non-profit, îmbinând în mod echilibrat următoarele atribute:

1. Autenticitate – să fii tu însuți, să spui ceea ce gândești și să faci ceea ce spui.

2. Convingere – să vorbești cu convingere despre cauzele în care crezi, să o faci cu diplomație, întreținând un dialog constructiv, fără a-i face pe cei cu puncte de vedere opuse să se simtă lezați;

3. Bucurie – jobul de director executiv este destul de solicitant, uneori chiar neplăcut de dificil, presărat cu obstacole și provocări insurmontabile pe care trebuie să fii capabil să le abordezi cu bucurie, nu cu furie sau frustrare.

4. Umor – să poți genera și întreține o atmosferă de bună dispoziție în interiorul organizației dar și în relația cu partenerii și beneficiarii. Simțul umorului este esențial pentru creativitate, toleranță, dialog, networking și bună con-viețuire.

5. Curaj – să ai curajul de a purta conversații dificile pe teme cum ar fi: concedierea unui membru al echipei atunci când este necesar; argumentarea în fața Consiliului Director a unei propuneri și asumarea răspunderii, sau de a refuza o donație care ar putea afecta imaginea publică a organizației.

Cerințe minimale:

 absolvent de studii superioare;

 experiență de minim 5 ani într-o funcție de Top Management sau Senior Management, indiferent de domeniul de activitate;

 limba engleză.

Beneficii:

 pachet salarial foarte atractiv;

 perspective de dezvoltare pe termen lung.

Asociația Joc Responsabil este punctul de referință al industriei de jocuri de noroc din România și pilonul de responsabilitate față de jucători. Asociația elaborează și implementează programe de educare și prevenție a dependenței de jocuri de noroc precum și de consiliere psihologică a persoanelor care au depășit limita recreațională a practicării jocurilor de noroc.

Asociația Joc Responsabil, cu susținerea celorlalte asociații fondatoare din industrie, investește permanent în cele mai moderne instrumente de suport pentru jucători, acțiuni de stimulare a operatorilor pentru adoptarea unui comportament responsabil, precum și în promovarea unei imagini pozitive a industriei.

Trimite CV prin e-mail la adresa cariere@evos.ro până cel târziu la data de 31 august 2020.

Mai multe informatii despre activitatea organizației puteti afla accesând site-ul www.jocresponsabil.ro.