Let’s ADD a Feeling on this Visual

PRIME Romania, prima asociatie din domeniul Relatiilor Publice si al Comunicarii, va invita la cea de-a treia editie Visually Speaking, cu tema ADD Feelings, care va avea loc joi, 20 februarie 2020, incepand cu ora 18:00, in Decadance Bar & Restaurant (Strada Vasile Alecsandri, nr. 4).

Editia din acest an ii va avea drept invitati pe Andrei Chirisi, Art Director la Next Advertising Romania si pe Sabin Staicu, Associate Creative Director la Three. Acestia le vor vorbi participantilor despre cum influenteaza brandurile consumatorul prin reclame care pun accentul pe diferite sentimente, ce emotii trezesc cele mai multe afise si ce tip de sentimente sensibilizeaza publicul, astfel incat campaniile sa fie unele de succes.

Participantii vor putea interactiona cu invitatii, avand la dispozitie o sesiune de Q&A, unde le pot adresa intrebari legate de domeniul Relatiilor Publice si al Publicitatii si alte aspecte relevante in procesul de creatie, unde un Art Director si un Copywriter isi unesc fortele pentru a realiza o campanie de succes. De asemenea, incepand cu ora 19:20, va avea loc un workshop in cadrul caruia participantii vor avea posibilitatea de a pune in practica informatiile dobandite in cadrul conferintei. Speakerii le vor da participantilor un brief, pentru care trebuie sa-si uneasca fortele, avand ca rezultat o idee creativa si usor de implementat.

Cum ma inscriu?

Participarea la Visually Speaking – ADD Feelings se va face in urma inscrierii prin completarea urmatorului formular https://bit.ly/2tzJ1NQ, pana la data de 19 februarie 2020, ora 19:00.

PRIME Romania este prima asociatie studenteasca de Relatii Publice si Comunicare din tara. Experienta PRIME inseamna comunicare strategica, o echipa unita si 22 ani de evenimente pentru studentii pasionati de Comunicare.

Pentru mai multe informatii despre eveniment, vizitati site-ul PRIME Romania si pagina de Facebook.