Fundația CREFOP te susține să devii antreprenor – seminar de informare, 08 iunie, Galați

Fundația Centrul de Resurse pentru Educatie și Formare ProfesionalăCREFOP, organizeză în cadrul proiectului Școala de Afaceri – Regiune Sud-Est  un Seminar de informare, adresat persoanelor interesate de oportunitățile antreprenoriatului si institutiilor implicate in implementarea de programe pentru încurajarea antreprenoriatului local si national.
Proiectul Școala de Afaceri – Regiune Sud-Est POCU/89/3/7/105752  este finantat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 si are ca obiectiv general  dezvoltarea antreprenoriatului în Regiunea Sud-Est prin stimularea inițiativei antreprenoriale în rândul a 300 de persoane fizice (șomeri, persoane inactive, persoane care au un loc de muncă și înființează o afacere în scopul creării de noi locuri de muncă), și prin sprijinirea lor pentru înfiinarea de afaceri inclusiv prin oferirea lor a unui suport financiar pentru 36 de afaceri prin oferirea de micro-granturi.
Evenimentul va avea loc Vineri 08 iunie 2018, începând cu orele 18:00, la Hotel Magnus,  Bulevardul Oţelarilor nr. 25, Galati.
În cadrul acestei întâlniri vei putea afla mai multe detalii despre proiect, conditionalitatile de înscriere în program și veţi cunoaște masurile de sprijin furnizate (informare, consiliere, formare și antreprenorială, dar si servicii suport precum consultanță și mentorat).
Mai multe detalii despre proiect aici.