Fondul TRANSGOR LOGISTIK

Fondul IAȘI FORWARD by TRANSGOR LOGISTIK este o inițiativă a SC Transgor Logistik SRL și a Fundației Comunitare Iași, prin care pasionații de arhitectură, design și artă pot să-și pună amprenta în Iași.

Concursul este creat pentru persoanele care pot să declanșeze schimbări pe termen lung prin exemple concrete de piese statement care pot să îmbunătățească orașul, dar până acum, n-au găsit nici contextul, și nici resursele ca să-și pună ideile în aplicare.

Concursul de idei se adresează în special designerilor, arhitecților, artiștilor, dar și tuturor pasionaților care își doresc să transforme spațiile publice din Iași.

Câștigătorii concursului de proiecte sunt responsabili de punerea în practică a proiectului finanțat, inclusiv de obținerea autorizațiilor necesare.

Concursul se desfășoară în două etape:

I. Etapa de înscriere a ideilor de proiect: 8 octombrie – 26 noiembrie 2018;

Înscrierea ideilor în prima etapă de concurs se realizează prin intermediul unui formular de intenție.

II. Etapa de înscriere a proiectelor (de dezvoltare a ideilor selectate în urma primei etape de concurs): 4 decembrie 2018 – 7 ianuarie 2019.

Înscrierea proiectelor în a doua etapă de concurs se realizează prin intermediul unui formular de înscriere și a unui formular de buget.

TRANSGOR LOGISTIK, sponsorul care pune la dispoziție sumele necesare finanțării proiectelor, oferă soluții personalizate de logistică, expediții și transport rutier pentru diferite tipuri de mărfuri, cu destinații din/către Europa și Asia. TRANSGOR LOGISTIK investește strategic în societate pentru a spori calitatea vieții comunității.

CALENDARUL CONCURSULUI

Înscrierea ideilor de proiecte în prima etapă de concurs: 8 octombrie – 26 noiembrie 2018.
Întâlniri consultative cu potențialii candidați (pentru suport tehnic, sfaturi, recomandări etc.): 8 octombrie – 26 noiembrie 2018.
Selecția ideilor înscrise în prima etapă de concurs: 27 – 30 noiembrie 2018.
Anunțarea ideilor selectate în urma primei etape de concurs: 3 decembrie 2018.
Perioada de dezvoltare a ideilor selectate și înscrierea în a doua etapă de concurs: 4 decembrie 2018 – 7 ianuarie 2019.
Evaluarea soluțiilor: 8 – 18 ianuarie 2019.
Anunțarea soluțiilor câștigătoare: 21 ianuarie 2019.
Contractarea proiectului/proiectelor câștigătoare: februarie 2019.
Implementarea soluțiilor câștigătoare: februarie – iunie 2019.

PROCESUL DE ÎNSCRIERE

Înscrierea în concurs se realizează în două etape: în prima etapă de concurs se înscriu ideile prin intermediul unui formular de intenție, iar înscrierea proiectelor în a doua etapă de concurs se realizează prin intermediul unui formular de înscriere și a unui formular de buget, disponibile pe  www.fundatiacomunitaraiasi.ro.

Formularul de intenție și, apoi, formularul de înscriere și bugetul se trimit la adresa doris.cojocariu@fundatiacomunitaraiasi.ro.

Aceste documente, împreună cu Ghidul de finanțare, sunt disponibile pe www.fundatiacomunitaraiasi.ro.

Sursa: www.fundatiacomunitaraiasi.ro