Curs gratuit „Access to justice for vulnerable people”

Centrul de Drepturile Omului si Migratie din cadrul Universitatii Romano-Americane va invita sa participati la cursul intensiv „Access to justice for vulnerable people”, sustinut de doamna dr. Sahar Maranlou Kiani de la prestigioasa Universitate Oxford, din Marea Britanie.

Cursul va avea loc in campusul Universitatii Romano-Americane (sala 223), in perioada 5-7 octombrie 2015, intre orele 15:00 – 17:00.
Inscrierile se fac la adresa de email cdom@rau.ro pana la data de 4 octombrie 2015.
Pentru obtinerea unei diplome de participare este obligatorie prezenta la cel putin 80% dintre cursuri.

Cursul este gratuit si deschis oricarui student, masterand sau cadru didactic, indiferent de universitatea de provenienta. Reprezentanti ai ONG-urilor, ai mediului de afaceri si ai partenerilor sociali in educatie sunt de asemenea invitati sa participe. Participarea presupune apartenenta la grupul-tinta al proiectului (*).

Activitatea este organizata in cadrul proiectului „SCOALA PRACTICA: Inovare in invatamantul superior si succes pe piata muncii”, POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Romano-Americana in colaborare cu Centrul de Resurse Juridice.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Sursa: www.cdom.rau.ro