Curs de specializare “Manager de inovare” – Iaşi, septembrie 2017

Programul de specializare este organizat de TAAS Consultancy, autorizată ca furnizor de formare profesională de către Autoritatea Națională pentru Calificări.

Cursul își propune pregătirea viitorilor manageri de inovare în sensul definirii și explicării noțiunilor de inovare sub toate aspectele ei, abordarea aspectelor de transfer tehnologic și a modului de realizare a acestuia, prezentarea instrumentelor de lucru ale managerului de inovare (noțiuni de proprietate intelectuală, studiu de oportunitate, studiu de fezabilitate, plan de afaceri, analiza de risc, analiza SWOT, planificare, politici și strategii de inovare) și în final elemente de calcul pentru evaluarea eficientei economice a inovării.

Cursul “Manager de inovare” este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări, finalizat cu eliberare de certificate recunoscute de către Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului. Astfel, absolvenții vor fi certificați ca manageri de inovare, în conformitate cu Clasificarea Ocupațiilor din România, cod COR 242106.

Când are loc?

Cursul va avea loc  la finalul lunii  septembrie 2017.

Termenul limită de înscriere: 21 septembrie 2017

Durata cursului este de 40 de ore. Programul va fi stabilit cu participanții înscriși la curs, ȋn concordanţă cu disponibilitatea acestora.

Cât mă costă?

*Taxa de participare este de 1.200 de lei, preț în care sunt incluse: suportul de curs al participantului, certificatul de absolvire, suplimentul descriptiv și taxa de examinare.

Beneficiați de o reducere preferențială* după cum urmează:

  • 50 de lei dacă veniți la curs împreună cu o cunoștință;
  • 50 de lei dacă achitați integral taxa de înscriere până la începerea cursului;
  • 50% reducere pentru absolvenți 2017 (licență sau master);

*Reducerile nu se cumulează.

Modalitati de plată:

– integral, sau în rate dupa cum urmează:

  • 600 lei avans din contravaloarea taxei de participare se achită până la începerea cursului, numerar sau prin ordin de plată în contul COD IBAN: RO65 PIRB 2403 7695 3300 1000 deschis la PIRAEUSBANK.
  • Diferenta din contravaloarea taxei de participare se achita numerar sau prin ordin de plata pana la data de finalizarea pregatirii teoretice.

Cum mă înscriu?

Prima condiție pe care trebuie să o îndepliniți pentru a participa la cursul de Manager de inovareeste să fiți absolvent al unei instituții de învățământ superior.

Descărcați formularul de înscriere de pe site și trimiteți-l completat la training@taas.ro (dacă reprezentați o persoană juridică, treceți și datele firmei/organizației/instituției), împreună cu actele necesare precizate mai jos.

Formularul de înscriere poate fi descărcat de pe site-ul nostru: www.taas.ro.

Acte necesare:

Copie după cartea de identitate;
Copie certificat de căsătorie (dacă este cazul);
Copie  certificat de naştere;
Copie după diploma de licență.

 

Pentru înscrieri și informații suplimentare privind desfășurarea acestui curs sunați-ne la numărul de telefon 0733.172.590 sau scrieți-ne la adresa de e-mail training@taas.ro.

Vă așteptăm cu drag!