Cautare de parteneri – KA101 Erasmus + School education staff mobility

Liceul IES El Rincón situat în Las Palmas, Gran Canaria, Insulele Canare, Spania, caută parteneri pentru un proiect în cadrul programului KA101 Erasmus + (School education staff mobility).

Liceul predă învățământul obligatoriu și secundar superior elevilor cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani, precum și cursuri de formare profesională intermediară și avansată.

Profesorii ar fi interesați de un schimb de experiență în străinătate, pentru a învăța din alte sisteme educaționale din Europa prin stagii de observare directă la locul de muncă.

Principalele linii ale proiectului lor sunt îmbunătățirea motivației procesului de învățare a elevilor și implicarea studenților în inițiativele europene. De asemenea, aceștia sunt interesați să participe cu studenții lor în proiecte Etwinning sau KA2, și sunt, de asemenea, dispuși să găzduiască personalul partenerilor lor în cadrul programului Erasmus +.

Părțile interesate sunt invitate să-și exprime interesul direct la: Daniel Puche IES El Rincón

Site web: www.ieselrincon.org e-mail: danielpuche@ieselrincon.org

In cazul în care sunteți interesați, vă rugăm să completați următorul formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdclQjk3Bud33RniaSKlxPQHqv6iKO5RxjOwA-HGG1Lrs7gSA/viewform?usp=sf_link

 

Sursa: www.uncjr.ro