British Council angajează Profesor de limba engleză (cursuri companii)

British Council recrutează profesori de limba engleză talentați si autonomi care să se alăture echipei din București. Colaborarea va începe din septembrie 2016 până în iunie 2017.

DESCRIEREA ROLULUI

Această poziţie presupune:

  • promovarea și predarea limbii engleze la un standard de calitate foarte înalt, precum și o învățare eficientă a limbii engleze și o dezvoltare a abilităților prin intermediul limbii engleze;
  • susținerea scopurilor British Council și a misiunii sale de promotor al relațiilor culturale;
  • promovarea British Council România și a reputației sale, inclusiv susținerea politicii British Council legată de protecția copilului.

CUM SĂ APLICI

Profesorii de limba engleză trebuie să dețină certificatul Cambridge CELTA sau Trinity Certificate TEFL și să facă dovada că au cel puțin doi ani de experiență de predare cu normă întreagă, ulterioară obținerii calificării, în predarea unei game diverse de cursuri de diferite niveluri, inclusiv experiență de predare a limbii engleze pentru copii și adulți. De asemenea, pentru a aplica la această poziție, ai nevoie de un certificat care să ateste nivelul avansat de cunoștințe de limba engleză, C2 (ex.: Cambridge CPE sau IELTS Band 8.5), certificat obținut în ultimii doi ani.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să descărcați Role Profile (Fișa postului) şi British Council Behaviours and teaching skills, documente disponibile pe www.britishcouncil.ro.

Pentru a aplica, vă rugăm să completaţi formularul de aplicaţie.

DETALII

LOCAȚIE: Bucureşti
SALARIU: Plata/ora, în funcție de calificare și experiență
TERMEN LIMITĂ: joi, 04 august 2016

Se acceptă numai candidaturile care întrunesc cerinţele din pachetul oficial de recrutare.

Nu se acceptă CV-uri sau alte documente.

Vă rugăm să trimiteţi aplicaţia dumneavoastră la adresa diana.berlinschi@britishcouncil.ro.

Termenul limită pentru trimiterea aplicaţiilor este 4 august 2016.

Doar persoanele selectate pentru interviu vor fi contactate.

Sursa: www.britishcouncil.ro