Ai curajul sa crezi in cuvintele tale!

Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica aduce in prim plan cea de-a IV-a editie a proiectului Dare to Speak. Cea mai veche organizatie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, SiSC (www.sisc.ro), se mandreste cu peste 200 de proiecte care au influentat in mod pozitiv vietile studentilor in ultimii 22 de ani.

Dare to Speak revine in aceasta primavara in atentia tinerilor pasionati de Public Speaking. Dare to Speak este un proiect ce aduna intr-un singur loc studenti si tineri care vor sa iasa din zona lor de confort si le ofera oportunitatea de a intra in contact cu speakeri de succes, de a dobandi cunostinte in acest domeniu si de a se dezvolta pe plan personal. Misiunea Dare to Speak este de a promova arta sustinerii unui discurs public si de a incuraja studentii sa treaca peste neincrederea in abilitatile lor de oratorie. Proiectul se va desfasura in perioada 7-16 mai 2019 la centrul Education Point si va fi impartit in 4 evenimente cu abordari diferite ale public speaking-ului: Smart Talks, Trust your body, Stand-up for that si Ted & Debate. In cadrul fiecaruia dintre aceste evenimente, studentii vor participa la trainingul sau discursul sustinut de un speaker, se vor implica in activitati interactive, iar la final vor sustine scurte discursuri in legatura cu tema zilei.

Pe data de 7 mai va avea loc primul eveniment, Smart Talks, in cadrul caruia tinerii vor invata sa construiasca un discurs si sa isi organizeze ideile intr-un mod cat mai atractiv si eficient pentru a avea impact asupra publicului.

Urmeaza, pe data de 9 mai, al doilea eveniment, Trust your body. Acesta are ca scop facilitarea abilitatilor de utilizare a limbajului non-verbal. Participantii vor invata sa se foloseasca de gesturi, mimica si postura penru a-si transmite mesajul.

Pentru cei atrasi de arta umorului, acestia pot participa pe data de 14 mai la Stand-up for that, unde vor invata cum sa capteze si sa mentina tentia persoanelor prezente la un discurs folosindu-se de umor.

Ted & Debate va avea loc pe data de 16 mai, iar in cadrul acestui eveniment tinerii vor asista la un discurs de tip TED, apoi se vor implica intr-o sesiune de dezbateri in care vor aplica tehnicile de public speaking invatate in cadrul celorlalte evenimente Dare to Speak.

Participarea este gratuita, singura conditie fiind respectarea regulamentului. Studentiise potinscrie in prealabil, pe site-ul https://daretospeak.sisc.ro/, incepand cu data de 30 aprilie, sau direct la eveniment.

Pentru mai multe informatii legate de inscrieri, program sau alte detalii, puteti accesa site-ul https://daretospeak.sisc.ro/ sau urmari pagina de Facebook, facebook.com/daretospeak.sisc/, unde echipa de organizare va sta la dispozitie pentru orice nelamurire sau intrebare.