Asociaţia Caleidoscop angajează personal pentru o structură de economie socială

Asociatia pentru dezvoltare comunitara Caleidoscop implementeaza ca partener proiectul ‘$E$–Susținere Economică și Socială pentru persoane vulnerabile‘, cofinanțat din Fondul Social European, prin POSDRU – ID 148943 vizând promovarea incluziunii și dezvoltarea economiei sociale in România.

Obiectivul general al proiectului este promovarea economiei sociale, ca mecanism activ și viabil, generator de incluziune socială și profesională a persoanelor vulnerabile, prin dezvoltare personală și profesională a acestora, prin înființarea de întreprinderi sociale și prin diseminarea de modele de bune practici. Proiectul își propune să faciliteze accesul pe piața muncii a persoanelor celor mai dezavantajate economic și social.

Asociatia pentru dezvoltare comunitara Caleidoscop a infiintat o structura de economie sociala, “Servicii arhivistice integrate” in Bucuresti, conform cod CAEN 9101 “activitati in domeniul bibliotecilor si arhivelor”, respectiv: servicii de prelucrare arhivistica a documentelor, legatorie manuala, pastrare si conservare documente, utilizare a documentelor detinute. Au fost create 10 locuri de munca dintre care 6 pentru persoane apartinand grupurilor dezavantajate pe piata fortei de munca.

In prezent dorim dezvoltarea echipei si de aceea vom selectiona candidati din grup vulnerabil ( persoane abuzate, familii cu mai mult de 2 copii, familii monoparentale, persoane cu dizabilitati, persoane cu venit minim garantat), conform cerintelor proiectului.

Posturile pentru care recrutam sunt pe durata determinata.
Conducator auto / sofer autoturism ( CIM de 8 ore/zi)
Femeie de serviciu ( CIM de 4 ore/zi)
Legator manual (CIM de 4-8 ore/zi)

Anuntul este valabil 2 saptamani iar CV-urile se primesc pe adresa de email apdccaleidoscop@yahoo.com.

Numai persoanele selectionate pentru interviu vor fi contactate. Asiguram confidentialitatea procesului de recrutare si selectie.

Sursa: www.stiriong.ro